Opendeurdag in bedrijvenzone Vlaamse Staak

De Open Gemeentedag wordt dit jaar gecombineerd met een Opendeurdag voor bedrijven die gelegen zijn in de bedrijvenzone Vlaamse Staak. Let wel, de gemeente Opwijk neemt zelf niet deel aan de nationale Open Bedrijvendag van VOKA. Deze laatste vindt plaats op zondag 2 oktober 2022 van 14 tot 18 uur in de nieuwe bedrijvenzone Vlaamse Staak, langs de Steenweg op Dendermonde op de grens van Opwijk met Lebbeke.

De bedrijven die daar gevestigd zijn, zetten hun deuren uitzonderlijk open. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met hun aanbod. De deelnemende bedrijven zijn: AB Sound, Advotex, Crejaksie, Meubelatelier, Oli-Repair, Pop-up-Pool, Schilderwerken Venneman, Tuinarchitectuur Van Den Broeck (zie foto), Védébé studiebureau, Verder zal de bedrijvenzone bruisen van de activiteiten:

• Denk- en doe-opdrachten in de bedrijven en op het natuurlijke belevings- en speelterrein (in samenwerking met de deelnemende bedrijven en Regionaal Landschap Brabantse Kouters).

• Pretcamionette met springkastelen, circustechnieken, reuzegezelschapspelen, klim- en klauterparcours, gekke fietsjes, grimestand… (is samenwerking met Crejaksie).

• Initiatie kubb door kandidaat-wereldrecordhouder Tom Van Biesen en zijn Pasar Actief Kubbteam.

• Open Gemeenteplein met exclusief Opwijkse eet- en drankstanden.

• Infostand over de economische en ecologische aspecten van de innovatieve bedrijvenzone. En kom sportief naar de Vlaamse Staak, hetzij met de fiets of te voet via Leirekensroute. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk