De bib en GC Hof ten Hemelrijk willen je stem horen

Via een grootschalig publieksonderzoek wil men te weten komen wat de Opwijkenaar vindt van de bibliotheek en GC Hof ten Hemelrijk.

Het eerste luistert naar Bib 22. Ben jij regelmatig te gast in de bibliotheek of juist niet? Wat vind je van de bibliotheek? Dat willen we graag weten!

Vul de digitale vragenlijst in en vertel wat je van de materialen, dienstverlening en activiteiten vindt. Je kan ook duidelijk maken hoe de bibliotheek er voor jou in de toekomst best zal uitzien. Ieders mening telt!

We zijn niet alleen ge√Įnteresseerd in de mening van onze regelmatige leners maar ook in andere bezoekers, in wie de bib nooit gebruikt of wie afhaakte, dus wie de bib vroeger wel gebruikte en nu niet meer. Ouders kunnen in hun enqu√™te een paar vragen samen met de jongste kinderen invullen.

Het tweede is Cult 22. Ook GC Hof ten Hemelrijk wil jouw stem horen! De bevraging gaat verder dan enkel de impact van corona. We willen meten welke impact ons cultuurhuis heeft op jou als (wel of niet) cultuurliefhebber en/of als gebruiker van zaal- en materiaalverhuur. Hoe beleef je het aanbod, de infrastructuur, omkadering, dienstverlening en communicatie van het gemeenschapscentrum? Heel interessante pistes om onze werking te optimaliseren.

Dit onderzoek maakt deel uit van een grootschalig publieksonderzoek voor alle Vlaamse bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Met deel te nemen red je bovendien 1 m¬≤ bedreigd regenwoud en maak je kans om een Bongo-bon ter waarde van ‚ā¨ 250 te winnen!

Deelnemen kan door de QR codes te scannen die verschenen zijn in het gemeentelijk infoblad of via https://vrijetijd.opwijk.be/ of de Facebookpagina’s van de bibliotheek en GC Hof ten Hemelrijk. Wil je beide bevragingen invullen? Dat kan ook en met een dubbele kans op een Bongo bon en de redding van 2 m² bedreigd regenwoud.

Het onderzoek loopt nog tot 31 mei 2022. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk