Flight 90 gooit de deuren terug open op 19 februari

Code oranje op de coronabarometer en dat betekent groen licht voor de nachtclubs en danscafés en dus ook voor discotheek Flight 90 uit Opwijk! Voor eventmanager Toon Peelman klonk de kleurverandering letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren. De eventmanager van de discotheek had de heropening sowieso al gepland op zaterdag 19 februari. “We zijn er helemaal klaar voor want we hebben de voorbije maanden snel geschakeld om alles bijtijds volgens de coronarichtlijnen in orde te krijgen,” aldus Peelman.

“Het wordt de eerste avond een vernieuwde kennismaking met het vertrouwde recept. Back to Flight, Back to the party! De draad terug opnemen en vanaf dan zijn we er weer, telkens op de tweede en vierde zaterdag van de maand. Het wordt ongetwijfeld een blij weerzien!” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk