Den Diepen Boomgaard ontvangt opbrengst peterschapsconcert

Bioboerderij Den Diepen Boomgaard heeft een cheque van 1.376,5 euro gekregen. Het gaat om de opbrengst van het peterschapsconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Marine dat op 17 september plaatsvond in het Cultuurcentrum Strombeek. Dit evenement werd voor de 7de keer georganiseerd door de 10de Groep Communicatie- en Informatiesystemen Leopoldsburg en de gemeente Grimbergen, in samenwerking met het Cultuurcentrum.

Buiten een noodgedwongen corona-onderbreking in 2020 is dit concert sinds 2015 een jaarlijkse traditie geworden. “De opbrengst gaat ieder jaar integraal naar twee goede doelen, Ă©Ă©n in Leopoldsburg en Ă©Ă©n in Grimbergen”, zegt burgemeester Chris Selleslagh (Open VLD). “Voor Grimbergen werd er ditmaal gekozen voor de bioboerderij Den Diepen Boomgaard, een maatwerkbedrijf en arbeidszorgcentrum met een lange geschiedenis in onze gemeente.”

Op vrijdag 28 januari werd een cheque met de helft van de opbrengst, voor de som van 1376,5 euro, door burgemeester Chris Selleslagh en Majoor Tom Van den Noortgate, Korpscommandant van de 10de Groep CIS Leopoldsburg, persoonlijk aan de medewerkers van Den Diepen Boomgaard overhandigd.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!