Opendeurdag in Tskool

Onder de leuke noemer ‘Terug naar Tskool’ opent de voormalige jongensschool in NIjverseel eenmalig de deuren om iedereen een kijkje te gunnen op de verbouwingswerken die er hebben plaatsgevonden. Bij de verbouwing werd het origineel ontwerp (1938) van architect Paul Semal zoveel mogelijk gereconstrueerd.

Binnenkort zal het geklasseerde gebouw gebruikt worden voor een co-housing projectmet drie wooneenheden. De turnzaal en speelplaats zullen sporadisch verhuurd worden voor evenementen. Voor het zover is kun je in het weekend van 2 en 3 oktober nog snel een kijkje gaan nemen. De eigenaars van het gebouw zorgen voor randanimatie. Zo is er op zaterdag 2 oktober vanaf 14 uur een pop-up bar, Cockney’s Gin Bar, een foodtruck en muzikale animatie van Vinyl on Wheels. Om 20 uur is er een optreden van Mac & the Balmo’s III.

Op zondag 3 oktober kan je al vanaf 10 uur in Tskool terecht voor een gratis Yoga Sessie. Om 11 uur is er een aperitiefconcert met Toosh & Eenens en hongerigen worden op hun wenken bediend door de foodtruck van het MAI. Om 11 uur is er ook dans voor volwassenen met Dansklas 19 en muziek van Vinyl on Wheels. Om 14 uur is er dans voor 9 tot 11-jarigen en ‘vollenbak wafelenbak’. Om 17 uur tenslotte is er een optreden van Falup Tsar.

Inschrijven voor de yoga- en danssessies via de website www.tskool.be. Daar vind je ook meer info over het project.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk