Koesterwandeling voor covid-slachtoffers

Op zaterdag 19 en zondag 20 juni kan je in Opwijk een koesterwandeling maken om de slachtoffers van het covidvirus te herdenken. Op vrijdag 18 juni is er bovendien een herdenkingsviering in WZC De Oase en WZC Heydeveld. Voor deze herdenkingsviering wordt samengewerkt met Opwijkse zelfstandigen zoals Double MP voor inrichting en decoratie, picatmedia voor de livestream en zelfstandige ritueelbegeleidster Liesbeth Alen voor de inhoud.

Liesbeth zorgde ook voor de inhoud van de koesterwandeling. Op zaterdag en zondag, telkens van 10 tot 20, kan je de koesterwandeling afleggen op eigen tempo en in je eigen bubbel. De route en folder met het koesterverhaal zijn (in Opwijk)te verkrijgen bij: Toeristisch infopunt Hof ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7, Woonzorgcentrum De Oase, Kloosterstraat 75 en Woonzorgcentrum Heydeveld, Ringlaan 28/30 of te downloaden via https://ocmw.opwijk.be/neem-deel-aan-de-koesterwandeling. De organisatoren van het herdenkingsweekend roepen alle inwoners op om tijdens het weekend een hartje voor het venster te plaatsen als teken van solidariteit.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk