Structura opent kantoor in Opwijk

Donderdag (8 oktober) werden we op de hoek van de Heirbaan met de Stationsstraat blij verrast door een zoete geur van warme wafels. Stuctura opende er zijn nieuw immokantoor door hun (potentiële) klanten te vergasten op wafels en koffie. “Dat is om de huiselijke sfeer van ons kantoor te benadrukken,” zegt Maarten Goossens van Structura. Hij zal het nieuwe kantoor runnen samen met Sam Du Bois. Met een kantoor in het centrum van Opwijk speelt Structura in op de groeiende vraag van haar klanten in de regio.

“Omdat we blijven groeien in de regio is de opening van dit nieuw kantoor een logische keuze. We zijn daarbij ontzettend fier dat we in deze bijzondere tijden er toch in geslaagd zijn om dit kantoor te openen. De vastgoedmarkt kent een rush sinds de heropening na de lockdown. In het kantoor zal u terecht kunnen voor al uw vastgoedvragen en leggen we nog meer de focus op het persoonlijk bijstaan van onze klanten in de aan- en verkoop van hun vastgoed”.

Het nieuwe kantoor zal van dinsdag tot vrijdag geopend zijn van 14 tot 17 uur, en op zaterdag van 10 tot 12 uur. Op de foto zie je van links naar rechts: Hannelore Steppe, Sam Du Bois, Maarten Goossens en Caroline Pittevils.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk