Sociaal restaurant weer geopend

Het sociaal restaurant van welzijnsvereniging OPcura, in de gebouwen van wzc De Oase, opende vandaag (woensdag 8 juli) opnieuw de deuren. Er moest op voorhand gereserveerd worden omdat er maximum 32 personen kunnen toegelaten worden. Twee personen, die niet gereserveerd hadden, moesten jammer genoeg op hun stappen terugkeren.

De volle capaciteit was bezet. Het publiek bestaat voor ongeveer de helft uit bewoners van de serviceflats en voor de andere helft uit externen. Voorzitter Peter Beerens en directeur Geert Geeroms kwam even polshoogte nemen op de eerste dag van de heropening. “Normaal gezien hebben wij tussen de 30 en de 35 gebruikers,” wist Geert Geeroms ons nog mee te geven.

Vandaag heropende ook het cafetaria met aangepaste openingstijden. Zo is voorlopig de cafetaria enkel geopend op weekdagen van 13.30 tot 16.30 uur. Het aantal personen wordt beperkt tot maximaal 32.

Wanneer alle stoelen en tafels in gebruik zijn, is de toegang voor de volgende bezoekers verboden. Tijdens zomerse dagen zijn er ook 30 plaatsen beschikbaar op het terras.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk