Frietjes voor De Gatspoëters

Het was druk in Frituur De Ring. Niets buitengewoons. Alleen … dit was een maandagavond. Leo, Hilde en Joke hadden speciaal de frituur open gehouden om De Gatspoëters een financiële riem onder het hart te steken. Na de verkiezing van Prins Jerom moesten die immers vast stellen dat er zo’n 2000 euro verdwenen was.

OPWIJK Frietjes voor carnaval (klein)Meteen werd een inzamelactie opgestart maar een belangrijke bijdrage kwam van Frituur De Ring: zij verkochten frietjes en toebehoren om het gat in de kas van De Gatspoëters te helpen vullen. Gelukkig kregen zij hulp van De Gatspoëters zelf die, voor de frituur, ook een tent hadden opgesteld om de dorstigen te laven.

Radio Oppèk zorgde voor muziek en een sarcastische noot want op de toonbank van De Ring stond een geldkoffertje met (chocoladen) munten waarin elke bezoeker eens mocht graaien.

Volgende carnaval activiteit: het kindercarnaval op vrijdag 21 februari. OM 13.30 uur wordt gestart op het Hof ten Hemelrijk. Vervolgens gaat het via Kerkstraat, Markt, Marktstraat, Heiveld en Karenvelstraat naar het Jeugdheem.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...