Stom ongeval velt Wim Tollenaere

Wim Tollenaere, verwoed en begenadigd fietser en zaakvoerder van de fietsenwinkel De Fietser, werd op zaterdag 26 augustus het slachtoffer van een banaal ongeval dat hem echter voor weken buiten strijd zal houden. Hij vertrok met Franky Taelman naar de Boscross maar werd op het fietspad verrast door een dame die plots haar portier opende. Wim werd over de deur gekatapulteerd en smakte tegen het beton.

De gevolgen waren niet min: zes ribben gebroken, kneuzingen en schaafwonden. Wim moest noodgedwongen in bed blijven omdat de pijn nauwelijks te harden was. Door het vervelende ongeval ziet hij een paar dromen als de Bouillon Grand Raid Godefroid mountainbike marathon en de strijd voor de trui van het regelmatigheidscriterium van de Belgische marathon, de BAMS, in rook opgaan.

Wim moet nu revalideren en hoopt in de nabije toekomst nog mooie prestaties op de mountainbike te kunnen leveren. Hij dankt ook de vele mensen die hem direct na het ongeval bijstonden en verzorgden.

Foto: Wim in het hospitaal met dochter Nienke.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk