Opendeurdagen volwassenen onderwijs

KISP Merchtem en KISP Ternat organiseren ook in het komende schooljaar een hele brede waaier van volwassenenonderwijs. Vijf verschillende talen op heel wat verschillende niveaus, administratie, ITC & grafisch, koken, hulpkok & wijnkeer, Land- en tuinbouw, mode en creatie en Nederlands tweede taal (voor wie graag wil inburgeren). Om iedereen de kans te geven om het aanbod te leren kennen en in te schrijven voor cursussen en workshops organiseren KISP Merchem en KISP Ternat infosessies op zaterdag 31 augustus (van 10 tot 13 uur in Merchtem, van 13.30 tot 16.30 in Ternat) en op maandag 2, dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september va 18 tot 20.30 uur, zowel in Merchtem als in Ternat. Tijdens alle infosessies zijn lesgevers en trajectbegeleiders aanwezig. Je kan ook meteen in schrijven mee info op www.kisp.be/locaties/merchtem of www.kisp.be/locatie/ternat.

Topartikels bij Goeiedag.be