Steenweg naar Aalst 2 dagen dicht

Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant werkt op 17 en 20 mei op de Steenweg naar Aalst (N411) tussen de provinciegrens van Oost-Vlaanderen in Baardegem tot aan het kruispunt van de Steenweg naar Dendermonde (N47), in de volksmond aan “De Plezanten Hof” in Nijverseel.

Wegen en Werken Oost-Vlaanderen werken samen met de stad Aalst sinds januari aan een volledige herinrichting van Baardegem-dorp (N411) tussen Rampelberg en de grens met Opwijk. De aannemer die in Opwijk aan de slag gaat sluit hiermee aan op de huidige werken van AWV en Aalst en vernieuwt over de lengte van een halve kilometer de onderlaag en de toplaag in asfalt en markering van de Steenweg naar Aalst.

Op vrijdag 17 mei wordt de bestaande wegverharding weggehaald en kunnen omwonenden enige geluidshindernis ondervinden. Op maandag 20 mei wordt de nieuwe asfalt-laag en wegmarkering aangebracht. Omwonenden volgen tijdens beide dagen de bestaande omleiding.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk