Stoet kampioenen in sporthal

Vrijdagavond bood zich een stoet kampioenen aan in de sporthal aan het Heiveld.

Het werd als naar gewoonte een avondvullend programma tijdens de gemeentelijke sportontvangst.

Met de A van atletiek en onder meer de Belgische marathonkampioen voor politiediensten Jesse De Proost, Badminton, Basketbal, Canicross, judo met Ben Larivière (die brons behaalde op het WK G-judo), kickboksen, paardrijden met Louise Van Huffel, het schattige meisje met de krulletjes (zie foto) in dressuur op het nationaal poneytornooi, petanque, tajji, zaalvoetbal, volleybal, beachvolleybal, wielrennen en zwemmen.

Sportpersoon (m/v) van het jaar werd wielrenner Lennert Teugels, die zijn trofee liet afhalen door zijn zus Amber, eveneens genomineerd maar dan in atletiek, omdat hij op oefenkamp is in Calpe.

Sportploeg van het jaar werd het duo Annelore Engels/Fien Hofman in het beachvolleybal, en de prijs voor de sportverdienste was voor alle vrijwilligers in de sportverenigingen. Beloftevolle jongere werd wielrenner Ilan Van Wilder die al internationale strepen verdiende.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk