Doorstart voor Liberale Vrouwen

De Liberale Vrouwen maken een doorstart met een nieuw bestuur en een vernieuwde werking. Dat was zowat de kern van de toespraak van de nieuwe voorzitter Agnes Fieremans. Zij stond, samen met Rita De Vos die ondervoorzitter wordt, aan de wieg van de beweging in 1996. “De Liberale Vrouwen is een ruime beweging voor alle dames, wij ASSE LIBERALE VROUWEN KLEINE FOTOzijn niet de Open VLD vrouwen,” zegt Agnes Fieremans. “Wij maken werk van een programma van leerrijke en ontspannende momenten. Daarbij ligt het accent onder meer op het doorbreken van eenzaamheid bij vele vrouwen”.

Verder bestaat het nieuwe bestuur uit Larissa Decoster (secretaris), Sibylle Van Belle (*)(penningmeester) en Lyootta Pessemier (verantwoordelijke voor de activiteiten). Dan zijn er nog de bestuursleden Theresia Samyn, Clara De Ridder (*) en Eveline Smolders (*). Het sterretje betekent dat deze dames niet op de foto staan. Yvette Legrand (kleine foto) wordt erevoorzitter samen met Magritte Coppens.

De bijeenkomst van de Liberale Vrouwen werd gesponsord door Larissa, Davy en Stijn van Lollypop en Tastino.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk