Dieven op pad in Opwijk

O HTH 1In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in het cafetaria van het Hof Ten Hemelrijk. Eerst werden een aantal dekpannen van het ‘rokerskot’ gelicht in een poging om binnen te raken. Nadien werd de deur geforceerd. Er werden flessen sterke drank, chips, snoep en red bull ontvreemd. Ook een laptop met alle gegevens van Kom Op(wijk) Tegen Kanker verdween met de noorderzon. Eliane Laurent (uitbater van het cafetaria) was bijzonder boos en plakte een bericht aan de toegangsdeur: “Dieven gelieve zich te onthouden. Alles is al weg”.

Ook in de tuinbouwafdeling van de gemeentelijke BUSO-school ‘t Schoolhuis werd ingebroken. In de afdeling tuinbouw (aan het containerpark) werden ramen ingegooid en plantjes vernield. De politie van de zone AMOW kwam ter plaatse om een onderzoek in te stellen.