Nijdrop vangt dikke vissen

Nijdrop zit niet stil, Nijdrop zit nooit stil. Het programma voor oktober ligt al kant en klaar en wacht op u. Op vrijdag 2 oktober is er een muziekquiz, inschrijven op www.nijdrop.be. Op donderdag 8 oktober komt Rats On Rafts uit Nederland naar Opwijk.

Op vrijdag 9 oktober is er het Kafé Technofeest met grootheden uit de Brusselse Fuse op bezoek. Een week later staat FVTVR ft. Wantigga uit Nederland op de scène en op 22 oktober is er al een eerste ‘dikke vis’ met The Hickey Underworld, ’s lands stevigste rockband.

Op zaterdag 24 oktober is Nijdrop the placet o be met de halve finale van Rockvonk en op vrijdag 30 oktober zijn er bulderende drums met Drum to Bass.

Op de allerlaatste dag van oktober is er hoog bezoek uit Engeland met Tourist. Nog meer dikke vissen met Tourist Le MC (foto) op 21 oktober en The Bony King of Nowhere op 12 november. Op 25 november is er Autum Falls met The Black Heart Rebellion en Kiss The Anus Of A Black Cat. Dikke vissen waar muziekliefhebbers van moeten likkebaarden.