Moindag op Spechtes

Vakantie, dat betekent ook Moindag op Spechtes. Een reeks van gezellige concerten met Opwijkse groepen, aangevuld met bands en artiesten zonder grote pretentie. Negen concerten om uw zomerhumeur op te vrolijken. Het begint al op 6 juli met een primeur: de P.C. Golden Kasbons, een gelegenheidsgroep rond Pitoe en Cesar (zie foto). Een week later is het de beurt aan nog meer Opwijkenaren: Choco La Mousse. Op 20 juli staat De Basic Band op het podium en juli wordt afgesloten door de Gentse Amazing Bear.

In augustus zijn er vijf maandagen, dus ook vijf concerten. Op 3 augustus is er wereldmuziek met Vonq, een groep met Opwijkenaar Dominik Vermeiren. Een week later is er Mr Sensitive en Kato (van Idool). Op 17 augustus is het weer de beurt aan de Opwijkse folkies The Mighty Campfire Punks en Mien. Op 24 augustus staan Jessy & James op het podium van Spechtes en het seizoen wordt afgesloten door de Merchtemse Arunee met Jens en François.

Alle optredens (van 20 tot 22 uur) hebben plaats op de binnenkoer van Spechtes. Bij slecht weer in de cafetaria. Alle optredens zijn volledig gratis.