Warm onthaal voor Opwijkse Roparun teams

Zondagavond was er nog heel wat beweging in het Hof Ten Hemelrijk bij de passage van de deelnemers aan de Roparun. Twee Opwijkse teams namen deel aan deze marathonrace van Parijs naar Rotterdam. Team 99 (ervaren rotten die aan hun vierde editie bezig waren) en team 165 (met een derde deelname) kregen een meer dan warm onthaal.

Roparun is een Nederlandse organisatie die geld inzamelt voor allerlei projecten (ook in België) rond kanker en kankerbestrijding. Team 99, met 22 leden, nam al voor de vierde keer deel. Zij kwamen als zesde door in het park van het Cultureel Centrum. Zij kregen een bijzonder warm onthaal.

Ook team 165 ‘Samenloop’, een tweede Opwijks team, genoot van het applaus aan de zijlijn. Rebecca, Lieve en hun team kregen bloemen en welgemeende kussen van hun fanclub. Deelnemen aan een loop- en fietsmarathon van meer dan 500 km is dan ook een prestatie om ‘u’ tegen te zeggen. SpitsFM zorgde tijdens het hele gebeuren voor live radio vanuit het Spechteshof.