Benefiet voor Starvy

Wie kent Steve Maesschalck (40) niet in Opwijk? Of Starvy, zoals zijn vrienden hem noemen? Die vrienden organiseren zaterdag een benefiet voor Starvey die, door een zeldzame ziekte getroffen, in een rolstoel zit. Starvey was vrachtwagenchauffeur en gepassioneerd door auto’s. Om hem opnieuw toe te laten zich met de wagen te verplaatsen zijn dringende aanpassingswerken nodig. En daar willen zijn vrienden hem financieel bij helpen.

“Om Starvy opnieuw een beetje onafhankelijkheid te geven, moeten de bediening van het gas en de rem aan het stuur geplaatst worden en ook aan de versnellingsbak moeten aanpassingen gebeuren,” zeggen zijn broer Dolf Maesschalck, Rudy en Els De Nil (Sixth Gear), Miranda De Bondt, Ildy Zima en Harry De Visscher (Belgian Paint Ball) in koor.

Programma

Zaterdag wordt een deel van de markt afgesloten voor de Starvey Benefiet. Je kan er vanaf 14 uur, tegen een kleine vergoeding, een tochtje maken in exclusieve sportwagens en oldtimers. Er zijn spelletjes bierpong, nagelklop en sjoelbak en voor de kinderen is er een springkasteel en een grimestand.Er zijn ijsjes en barbecue.

De vrienden van Starvy hopen zo 2.500 euro bijeen te halen, nodig voor de ingrepen aan Starvy’s wagen. Wie financieel wil steunen kan dat op rekeningnr. BE45 7440 4817 9889.