SU fm, ver eer en veer em

Geen beter middel om het Ninoofs carnaval te promoten dan een eigen carnavalradio, dachten een vijftiental (overwegend jonge) Ninoofse carnavalisten. En zie op zaterdag 29 december gaat Radio SU fm van start. Je kan op 106.6 fm vanaf 17 uur luisteren naar een live-uitzending vanuit de studio. Het wordt een Top 100 van Ninoofse carnavalliedjes.

SU fm is een pure carnavalszender die zich richt op alle caranavalisten en alle carnavalgroepen. Elke groep zal aan bod komen en kunnen zo zichzelf promoten. SU fm zendt zelf vliegende reporters uit die bij de carnavalgroepen op bezoek gaan. En bij het praatprogramma ‘Kaffeeklasj’ hoor je anekdotes van de carnavalisten. Dat beloven straffe verhalen te worden! Alles in het Ninoofs, uiteraard.

SU fm zal 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 uitzenden en zo het pad effenen voor een nieuwe, succesvolle editie van Ninove carnaval.

 

Topartikels editie Ninove-Dender