Het laatste Gouden Fritje

In Mollem houden Polleke (Paul de Buijscher) en Johan van frituur ’t Gouden Fritje het voor bekeken. Op zaterdag 22 december werden de laatste klanten bediend. Tijd om met pensioen te gaan, vindt Polleke, die na vele jaren van werken in de koekjesfabriek van Lu De Beukaelaer in Beveren-Waas koos voor een zelfstandig beroep. Eerst als taverne-uitbater in Steenhuffel, later als friturist in Londerzeel.

Van Londerzeel kwamen Pol en Johan (actief in de thuiszorg) naar de Voorstehoeve in Mollem. Daar groeide ’t Gouden Fritje uit tot een vaste waarde en hebben Pol en Johan veel tevreden klanten en veel vrienden gemaakt. Op internet regende het ‘dank u wels’ voor de lekkere frietjes. Op 5 januari gaat de zaak opnieuw open met Gwenda en Benny als uitbaters.

ASSE Polleke

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk