Boekenbeurs en kunsttentoonstelling Davidsfonds Meerbeke

In Trefpunt De Linde, Gemeentehuisstraat 42 te Meerbeke, organiseert Davidsfonds Meerbeke op 18, 19 en 20 november haar 47e boekenbeurs en kunsttentoonstelling.

De ideale periode volgens de organisator om kinderen uit te dagen hun schrijverstalent en tekentalent te tonen. Zo krijgen de basisscholen van Ninove en van de deelgemeenten Meerbeke, Denderwindeke, Appelterre en Okegem de kans om met hun vijfde en zesde leerjaren deel te nemen aan de Junior Journalistwedstrijd met als thema: Ecologie. De kinderen van de eerste en tweede graad basisonderwijs van de Meerbeekse scholen kunnen hun creatief talent laten zien in een tekenwedstrijd.

Op vrijdag 18 november is de boekenbeurs en kunsttentoonstelling overdag enkel open voor schoolbezoeken. Om 20 uur volgt de feestelijke opening met medewerking van de schepen van Leefmilieu Wouter Vande Winkel en van de Stedelijke Academie, afdeling muziek en afdeling woord. Aansluitend is er een receptie, de inkom is gratis.

Op zaterdag 19 november is de boekenbeurs open van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 20 uur en op zondag 20 november van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 19 uur. Op zondag worden om 10.30 uur de prijzen van de tekenwedstrijd uitgereikt en om 17 uur komen de winnaars van de Junior Journalistwedstrijd hun beloning afhalen.

Topartikels editie Ninove-Dender