Houtafdeling PTI Ninove schiet vanaf dag één in actie

Alle leerlingen van 5BH, de houtafdeling van PTI Ninove, hebben dit jaar als opdracht om een tuinbank te maken. Om geen tijd te verliezen gingen ze op donderdag 1 september al op pad om enkele voorbeelden te kiezen en op te meten.

“De bedoeling is dat ze tijdens dit schooljaar alle technieken onder de knie krijgen om zo’n project zelfstandig uit te voeren”, vertelt waarnemend directeur Filip Binon. “Dit gaat over het tekenen, over het bestellen van de juiste materialen en het berekenen van de correcte prijs, maar natuurlijk vooral over het juist realiseren van de tuinbank. Op de opendeurdag op 7 mei 2017 kan iedereen de resultaten komen bekijken.”

Topartikels editie Ninove-Dender
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!