Fietsevent met elektrische fietsen

Op 18 september is het weer zover, autovrije zondag! De Ninoofse binnenstad wordt die dag van 12 uur tot 19 uur verkeersvrij. Net zoals vorig jaar hebben de stadsdiensten de handen uit de mouwen gestoken om tal van activiteiten te organiseren. De dienst mobiliteit koos om verschillende projecten voor te stellen en om de elektrische fiets en het veilig gebruik ervan te promoten. Dit jaar wordt daarom een “fietsevent” georganiseerd in samenwerking met e-bike rijschool.

Ben je ouder dan 40 en wil je de uitdaging aangaan en kennis maken met de elektrische fiets of wil je nog meer nuttige tips om je elektrische fiets te gebruiken, schrijf je dan snel in voor het fietsevent want de plaatsen zijn beperkt. Er zijn die dag twee infosessies met aansluitend een gewenningsparcours. De eerste infosessie start om 13.30 uur, de tweede om 15.30 uur. Heb je geen elektrische fiets maar wil je deelnemen aan het fietsevent? Dat kan, de dienst mobiliteit voorziet verschillende elektrische fietsen.

Inschrijven is verplicht en kan tot 14 september 2016. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar mobiliteit@ninove.be.

Meer info? Dienst mobiliteit, 054 31 32 82, mobiliteit@ninove.be.

Topartikels editie Ninove-Dender