Ouderraad zoekt versterking via "Chocotoffe" wedstrijd

Na een windstilte van een tweetal jaar namen vier enthousiaste ouders begin februari ‘16 het initiatief om in Heilige Harten Secundair opnieuw een ouderraad op te richten. Zij vinden dat de ouders een belangrijke participant zijn bij de werking van een school.

Op de opendeurdag van de school in april maakte de ouderraad zich bekend bij het ruime publiek. Tegelijkertijd werden geïnteresseerden aangesproken om het team te versterken. Om dit initiatief wat in de verf te zetten hadden de creatieve ouders hier een smaakvolle wedstrijd aan verbonden. De winnares mocht een vaas, gevuld met 246 Chocotoff-snoepjes in ontvangst nemen. Nancy Vergalle, mama van Amber Thienpont uit 3OR, was de gelukkige. Wegens omstandigheden was Nancy niet in de mogelijkheid om haar prijs te komen ophalen. De oma, Monique Geeraerts, heeft dat met veel plezier in haar plaats gedaan.

Topartikels editie Ninove-Dender