Stickeractie Rode Kruis Ninove

Duizenden vrijwilligers van Rode Kruis Vlaanderen begonnen op donderdag 28 april aan hun jaarlijkse 14-daagse stickerverkoop.

Per sticker betaal je vijf euro. Elke lokale afdeling heeft haar eigen gepersonaliseerde stickers. Het personage dat dit jaar de stickers siert, is De Rode Ridder. De redder in nood. Voor die vijf euro haal je eveneens een uniek collectorsitem in huis, want het is de allereerste publicatie met de ‚Äúgloednieuwe‚ÄĚ De Rode Ridder in de hoofdrol. Zoals ieder jaar maakt de koper – dankzij het tombolanummer op de sticker – kans op tal van mooie prijzen.

De vrijwilligers van Ninove staan nog tot donderdag 12 mei verschillende dagen aan de ingang van warenhuizen om hun stickers te verkopen. De opbrengst gaat naar de vervanging van hun ziekenwagen. Daarnaast is er ook geld nodig voor de opleiding en bijscholing van vrijwilligers. Informatie in verband met cursussen en bloedinzamelingen vind je op www.rodekruis.be/afdeling/ninove/

Topartikels editie Ninove-Dender