Inschrijven voor zomerse activiteitengids

Ook dit jaar geeft de stad opnieuw het Ninoofs Zomer(s) Zakboekje uit, de kalender met evenementen in groot Ninove tijdens de maanden juni, juli, augustus en september.

Wie als organisatie, particulier of vereniging zijn zomerse activiteit wil zien verschijnen in deze zomerse evenementengids, kan de  gegevens ingeven in de UiTkalender op www.ninove.be (startpagina). Zo komt alle informatie over je evenement in de activiteitenkalender op de website van de stad én automatisch in het Ninoofs Zomer(s) Zakboekje.

Eetfestijnen, barbecues of activiteiten die kaderen in de gewone werking van de vereniging komen niet in het Zakboekje (zij kunnen wel in de UiTkalender). Om alle gegevens tijdig te kunnen verwerken, lay-outen en drukken moet de activiteit uiterlijk 15 april 2016 ingegeven zijn.

Het zakboekje zal eind mei bedeeld worden in elke Ninoofse brievenbus. Ook bij de meeste stadsdiensten is de stadsgids verkrijgbaar.

Topartikels editie Ninove-Dender