Dieter Troubleyn koos Merchtem voor première

PaasconcertOp zondag 10 april brengt Kon. Muziekvereniging Concordia haar traditioneel paasconcert. Het wordt heel speciaal want Dieter Troubleyn (gekend als DJ, componist, zanger en acteur) brengt er de première van zijn tournee ‘Troubleyn, Diamondsongs & seagulls’. Zoals de titel al verraadt wordt het een plejade van Neil Diamondsongs.

Neil Diamond kennen we allemaal van zijn blockbuster plaat ‘Jonathan Livingston Seagull’ en hits als Sweet Caroline, Sons Sung Blue en Crackin Rosie. In de première in Merchtem speelt Concordia natuurlijk een belangrijke rol. Het wordt een totaalspektakel met film en muziek en heel veel gekende melodieën.

Alle info via marc.vanderstraeten@telenet.be of op 0473 579 057. Prijs in voorverkoop: 12 euro; Inkomprijs: 15 euro. www.concordia-merchtem.be

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...