Metro Manila

Bij NinoFilm, de enige Ninoofse filmclub, staat op dinsdag 1 maart het misdaaddrama “Metro Manila” van de Britse regisseur Sean Ellis op het programma.

Oscar Ramirez en zijn familie ontvluchten hun arme leven in de rijstvelden van de noordelijke Filipijnen om op zoek te gaan naar een betere toekomst in de enorme stad Manilla. De bruisende intensiteit van de hoofdstad overweldigt hen echter al snel en ze vallen ten prooi aan de manipulaties van de geharde lokale bevolking. Oscar heeft geluk wanneer hij een vaste baan krijgt aangeboden bij een geldtransportbedrijf, waar zijn leidinggevende hem onder zijn hoede neemt. Maar al snel wordt hij geconfronteerd met de duistere motieven van zijn partner.

Metro Manila wordt vertoond in Cinéma Central, Lavendelstraat 25 in Ninove. De film wordt ingeleid om 19.45 uur en start om 20 uur. De toegang bedraagt 6 euro, studenten betalen 4 euro en houders van kansenpas 1.5 euro.

Topartikels editie Ninove-Dender