HIKO-cycling team stelt nieuwe doelen

Het HIKO-cycling team geleid door Ninovieter Koen Scheerlinck legt de lat dit wielerseizoen iets hoger. Naast de VWF- en MTB-wedstrijden zullen ook vier eliterenners zonder contract aantreden in regionale kermiskoersen en enkele profwedstrijden zoals Wanzele, Erpe-Mere, Ninove, Pollare en de GP Geraardsbergen. Het team heeft met profrenner Oliver Naesen van de WorldTourploeg IAM Cycling alvast een voorbeeldige en succesrijke peter die trouwens getraind en begeleid wordt door het sporttestcentrum van Koen Scheerlinck.

Samenstelling van het HIKO-team: Frederik Topke, Jeroen Depreter, Kenny Govaert, Yannick Vekeman (Elite zonder contract), Ben Kindermans en Patrick Goos (MTB), Dries Scheerlinck  en Jeroen Jacquemin (VWF/triathlon).

Topartikels editie Ninove-Dender