Carnavalscomité en Stedelijke Feestcommissie hebben goede voornemens

Na alle perikelen die er de laatste tijd zijn geweest, wijzen de carnavalsfeestneuzen blijkbaar opnieuw allemaal in dezelfde richting. Het Carnavalscomité en de Stedelijke Feestcommissie hebben na gezamenlijk overleg ingezien dat ze beide hetzelfde doel hebben. Maar door een gebrekkige communicatie langs beide zijden, hebben ze niet altijd hun doel op de juiste manieren verwoord. Beide partijen hebben nu een andere werkwijze afgesproken waardoor de communicatie veel vlotter zal verlopen.

“Wettelkrabbers, wij verontschuldigen ons voor het slechte voorbeeld dat wij jullie hebben gegeven”, klinkt het in een gezamenlijk bericht. “Het CarnavalscomitĂ© en de Stedelijke Feestcommissie zijn er sterker uitgekomen en beloven jullie opnieuw een prachtige carnaval in onze wettelstede waar iedere carnavalist recht op heeft.”

Het Carnavalscomité en de Stedelijke Feestcommissie wensen alle Ninovieters en carnavalisten langs deze weg een gelukkig 2016.

Topartikels editie Ninove-Dender