Ninove On Ice, goed voor 263 uren schaatsplezier

U zal er niet naast kunnen kijken, vanaf vrijdag 4 december begint op het Twijnsterplein de bouw van een 400 m² grote schaatspiste.

Op donderdag 10 december moet alles klaar zijn, want dan is er de officiële opening. Vanaf vrijdag 11 december kan het publiek er gedurende drie weken of 263 uren terecht om te schaatsen, te genieten van de activiteiten of om te proeven van spijs en drank aan de chalets.

Nieuw voor deze derde editie is de vorm van de piste (rechthoek in plaats van vierkant), een volledige overkapping, extra sanitaire voorzieningen, een centrale geluidsvoorziening, Carnaval On Ice en camerabewaking (dag en nacht) in samenwerking met de politie en dit gedurende de volledige periode.

Met enkele demonstraties van Extreme On Ice, twee optredens van Kevin Van Der Perren, sportieve activiteiten, een bezoek van de kerstman, Carnaval On Ice,…willen de organisatoren het publiek een gevarieerd programma aanbieden. Bedrijven, verenigingen, groeperingen,…kunnen de schaatspiste op zaterdagvoormiddag huren.

Alle info vindt u op www.ninoveonice.be

Topartikels editie Ninove-Dender