Beiaardcomité organiseert kinderkersthappening

Het Beiaardcomité Meise nodigt iedereen uit op de eerste kinderkersthappening op vrijdag 11 december eerstkomend.

Het centrum van Meise wordt feeëriek aangekleed en tussen de kerstbomen zorgen aangepaste ker(st)mis attracties alvast voor een plezante sfeer. Het plein voor de kerk wordt voorbehouden voor de creaties van de kinderen.

De leerlingen van de deelnemende scholen brengen eigengemaakte knutsels, koekjes en warme dranken aan de man, terwijl de kleinere kindjes de Kerstman kunnen ontmoeten. De ‘grote mensen’ kunnen genieten van een verpozing bij de deelnemende horecazaken die zich elk toeleggen op een specialiteit: Kerstbier, glĂŒhwein of genever 


De beiaardier laat intussen kerstliedjes weergalmen en het koor van de academie van Meise brengt recente kinderkerstliedjes. De avond wordt afgesloten met een het ‘uur van het vuur’. De happening begint om 17 uur in het centrum van Meise.

Info: meisekinderkerstmarkt@gmail.com of www.facebook.com/events/618660518272199

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...