Kerstconcert Keva met Vette Pistons

In de Sint-Amanduskerk in Aspelare speelt het harmonieorkest Keva op zaterdag 26 december 2015 een gratis kerstconcert met een aanvullend gastoptreden van De Vette Pistons.

De Vette Pistons is een minifanfare die enkele jaren geleden door Lieven Dobbelaere, dirigent van Keva, samen met enkele andere muzikale talenten werd opgericht. De groep bestaat uit vier koperblazers en een slagwerker die spelen op ‚Äúvergeten‚ÄĚ instrumenten uit de vorige eeuw. Hun repertoire omvat een heel assortiment bekende liedjes en deuntjes. Ze beperken zich niet tot een bepaalde stijl maar gaan van Franse chansons naar opzwepende Russische deuntjes, jazz, opera, rockklassiekers, hedendaagse hits en…¬†speciaal voor deze gelegenheid spelen ze ook kerstliedjes.

Keva-dirigent Lieven Dobbelaere zal die avond dus niet alleen de harmonie dirigeren maar ook trompet spelen met de Vette Pistons. Het concert begint om 19 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender