Uitreiking hoofdprijs Duck Race

Ronde Tafel Ninove organiseerde op zondag 20 september 2015 ten voordele van Make-A-Wish Vlaanderen haar derde eendenrace op de Dender.

Vooraf werden via verschillende kanalen 2.835 eendjes (krasloten) verkocht die op de wedstrijddag om 15 uur gelijktijdig in het water gelaten werden. Ongeveer 100 meter verder stroomafwaarts was het eindpunt. De eigenaars die met hun eendje in de top 3 eindigden, vielen in de prijzen.

Benny Vissers¬†uit Ninove finishte als derde en wint een geschenkbon (waarde ‚ā¨ 125) ¬†van de Stad Ninove, Peter Geeroms uit Lennik werd tweede en ontvangt een reischeque van ‚ā¨ 500 geschonken door Special Travel Ninove en de winnaar, Jan Verschelden uit Ninove, krijgt een Opel¬†Karl geschonken in samenwerking met Garage Opel Central Ninove.

Op dinsdag 24 november mocht Karel Mertens namens Ronde Tafel Ninove de autosleutels officieel overhandigen aan de winnaar.

Topartikels editie Ninove-Dender