Ark van Pollare blaast twee kaarsjes uit

Dierenopvang De Ark van Pollare bestaat twee jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 14 november 2015 in het parochiaal centrum van Pollare.

In de namiddag gaan de deuren van het centrum vanaf 14 uur open. Wie het pittoreske Pollare wil ontdekken, kan deelnemen aan een uitgestippelde wandeling van 4.6 km of van 10 km. Marino Punk komt het publiek muzikaal verwennen met zijn accordeon en er zal een ballonnenclown aanwezig zijn. Kinderen die het wensen, kunnen een glittertattoo laten plaatsen. Spijs en drank zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Om 19 uur wordt de zaal voor een uurtje gesloten zodat alles in gereedheid kan gebracht worden voor een ’80, ’90, 2000 party met dj Freek, dj Nick Nash, dj Fille (café Gonzo) en…Pascal Braeckman, de alom gekende geluidsman van Koen Wauters en Tom Waes. Tijdens de pauze komt een food truck zich opstellen op het plein en kan iedereen genieten van pizza’s (vlees of veggie).

Wandelen kost 5 euro (inclusief drankje,  kinderen jonger dan 12 wandelen gratis), fuiven kost 3 euro in voorverkoop (Ark van Pollare, Poezenark Idegem, Café Gonzo in Ninove) en 5 euro aan de kassa.

Topartikels editie Ninove-Dender