Torenspurters sluiten seizoen af met kampioenenviering

Onder een stralende najaarszon reden de Torenspurters op zondag 26 september 2015 hun laatste fietstocht van dit seizoen met als apotheose, de huldiging van de clubkampioenen.

In de A-reeks werd Hans Droesbeke al voor de 12de keer clubkampioen en zo sleepte hij al voor de vierde maal de titel van keizer in de wacht. De tweede plaats ging naar Danny De Decker en Danny Goessens vervolledigde de top drie.

Jan De Cooman werd al voor de zesde keer clubkampioen in de B-reeks. Christel  Isenborghs (niet op de foto) eindigde als enige vrouw in het gezelschap op een knappe tweede plaats en Alain Otte werd derde in de stand.

Het 40ste clubseizoen van de Torenspurters start in 2016 op zondag 6 maart. Nieuwe leden zijn steeds welkom en kunnen voor meer informatie terecht bij de voorzitter Rudy Tuypens (rudy.tuypens@telenet.be) of bij de bestuursleden.

Alle info op de www.torenspurters.be

Op de foto v.l.n.r.: Danny De Decker, Hans Droesbeke, Jan De Cooman, Alain Otte, Danny Goessens, voorzitter Rudy Tuypens en uiterst rechts penningmeester Bart Van der Stockt.

Topartikels editie Ninove-Dender