Werken Doornweg

In het gedeelte Doornweg, tussen het kruispunt Merellaan-Doornweg en het kruispunt Doornweg-Fernand Tavernestraat, zal vanaf maandag 24 augustus geen verkeer mogelijk zijn omwille van wegenwerken. Het wegdek en het voetpad worden vernieuwd. De werken zullen vermoedelijk half oktober voltooid zijn.

Van 24 tot 28 augustus zal de aannemer het kruispunt Doornweg-Vinkenstraat-Merellaan uitbreken en de funderingslagen aanleggen. Gedurende deze werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Vinkenstraat. Vanaf 1 september is in de Vinkenstraat over de aangelegde fundering en via de Doornweg richting Ring-West opnieuw doorgaand verkeer mogelijk.

Tegen het einde van de werken zal het verkeer vanaf de Vinkenstraat gedurende een tweetal dagen afgesloten worden, dit om de asfalteringswerken mogelijk te maken. Het exacte tijdstip wordt later meegedeeld.

Tijdens de volledige duur van de werken wordt een omleidingsweg voorzien via de Aalstersesteenweg, Ring West en Fernand Tavernestraat. Het voetgangersverkeer zal steeds langs één zijde van de rijweg mogelijk zijn.

Topartikels editie Ninove-Dender