VtbKultuur Ninove annuleert wandelnamiddag

Bij vtbKultuur Ninove staat in 2015 Appelterre-Eichem centraal. Na een geslaagde voorstelling op vrijdag 17 april over het tabaksverleden van deze Ninoofse deelgemeente, had de cultuurvereniging op zondagnamiddag 14 juni 2015 een gezellige en recreatieve wandeling doorheen het dorp gepland.

Centraal in deze namiddag zou het bezoek aan tabaksfabriek Torrekens staan die speciaal voor vtbKultuur Ninove de deuren wou openzetten. Enkele dagen geleden kreeg men echter te horen dat dit bezoek niet kan doorgaan.

De voorbije dagen werd getracht om nog een alternatief programma in elkaar te boksen. Door de tijdsdruk is men hier echter niet in geslaagd. Daarom heeft het bestuur van vtbKultuur Ninove beslist om deze namiddag te annuleren.

Topartikels editie Ninove-Dender