Usain Bolt tweet foto van … Eddy Bogemans

Merchtemnaar Eddy Bogemans (een zeer verdienstelijk amateur-fotograaf) verslikte zich in zijn koffie toen hem een tweet bereikte van de grote Usain Bolt. In die tweet herkende Eddy niet alleen Kim Gevaerts maar vooral … een foto die hijzelf had gemaakt. Hallo Eddy?

Eddy: Dat zit zo. Ik werk voor AG Real Estate, een dochter van Ag Insurance die sinds het afhaken van Belgacom hoofdsponsor van de Memorial Van Damme is. Vorig jaar op 3 juli 2014 werden mijn sportieve collega’s klaargestoomd om deel te nemen aan de Memorial Van Damme in het Heizelstadion. Zij kregen training voor estafetteloop van Kim Gevaert en Eline Berings.

De beste ploegen van Ag Insurance & van AG Real Estate zouden de kleuren van de sponsor mogen vertegenwoordigen bij de eerstvolgende Memorial. Onverwacht kon ik een paar foto’s nemen. Kim Gevaert poseerde gewillig samen met mijn collega’s zodat ik de dag nadien een reeks foto’s aan de collega’s bezorgde. Onze CEO Serge Fautré, die de sportieve inspanningen van de collega’s ten zeerste aanmoedigt, heeft blijkbaar een tweet gestuurd naar Usain Bolt.

Ik vermoed dat die foto ook op die manier tot bij Bolt is geraakt, die waarschijnlijk een oude bekende herkende, Kim Gevaert, en de foto retweete. Ik verslikte mij dan ook ik mijn eerste kop koffie toen ik mijn foto (en ’t was zeker niet de beste die ik die dag had gemaakt) in een tweet van ’s werelds snelste man zag verschijnen.

Tekst van de tweet van Usain Bolt:

S(erge) Fautré zegt dat de snelste mannen en vrouwen voor AG Real Estate werken. Ik kijk er naar uit om hen op de piste te ontmoeten.

Oh Oh, AG Real Estate, traint met Kim Gevaert. Ik zal maar beter uitkijken. Kampioen in wording.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk