Serge Vleeshouwer zoekt steun voor AR-bedje

Ninovieter Serge Vleeshouwer (rechts op de foto, samen met VVV-voorzitter Yvan Roelandt)  was onlangs één van de genomineerden voor de Prijs Toerisme van de stad Ninove. Het kindergastroteam van het UZ Brussel ontwikkelde samen met hem het Multicare AR (Anti Reflux)-bed.

Dit bedje, het myCosyBed dat ambachtelijk wordt vervaardigd in het schrijnwerkersatelier van kinderdagverblijf De Biotoop te Gent,  heeft al rust en vrede gebracht in heel wat gezinnen met lastige huilbaby’s. Serge investeerde niet alleen veel tijd en geduld in de ontwikkeling van dit bed, hij investeerde en investeert nog steeds eigen middelen in dit project.

Momenteel loopt de online wedstrijd ‘Boost uw business’, een organisatie van BNP Paribas Fortis. Deze wedstrijd verloopt in drie fasen. De eerste fase, de promotiekit, begon op 8 mei 2015. De tweede fase, de supportersstem, is volop bezig en eindigt op 5 juli 2015 en de laatste fase, aanwijzing van de winnaars en hoofdwinnaar, eindigt uiterlijk op 17 juli 2015. Momenteel staat het project ‘myCosyBed’ aan de leiding in Oost-Vlaanderen maar de buit, het winnen van een marketingbudget, is nog niet binnen.

Daarom doet het team langs deze weg een oproep om niet alleen Serge maar vooral alle ouders en huilbaby’s zelf te steunen en te helpen door ervoor te zorgen dat het Multicare-AR bed deze wedstrijd wint en zo extra onder de aandacht komt, want het is nog steeds onbekend bij het grote publiek. Stemmen voor dit project kan door BOOST 76 te sms’en (gratis) naar 8831.

Lees meer over het myCosyBed op www.b-and-j.eu

 

Topartikels editie Ninove-Dender