Wandelen en fietsen voor het goede doel

Op Hemelvaartsdag zijn alle sportievelingen opnieuw van harte welkom in de omgeving van café  de Zwarte Flesch, Schuitstraat 14-16  te Pollare. Voor de zevende keer organiseren de vzw Schoonderhage, Ninove Cycling Team en de Winnikse Bikers diverse wielertochten voor wielertoeristen en mountainbikers met dit jaar nog meer aandacht voor het recreatieve.

Families kunnen deelnemen aan een volledig nieuwe familiefietstocht (20 km met bevoorrading) of zich inschrijven voor volledig nieuw uitgestippelde wandeltochten (6 of 10 km). Na de sportieve inspanning kan er bijgepraat worden op het gezellige en ruime buitenterras in de pittoreske omgeving van de Dender.

Voor elk wat wils dus en bovendien gaat de opbrengst integraal naar de werking van vzw Schoonderhage, de opvang en huisvesting voor personen met een mentale handicap.

Alle info is terug te vinden op de website www.schoonderhage.be, doorklikken naar “de ronde”. Op regelmatige tijdstippen wordt de website aangepast met alle praktische details zoals de starturen, parcours, foto’s, enz..

Op de foto : Ninove Cycling Team

Topartikels editie Ninove-Dender