Met belgerinkel winkelen in Ninove

De campagne met “Belgerinkel naar de Winkel”, een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond is begonnen en loopt over heel Vlaanderen nog tot zaterdag 30 mei 2015. Ninove is één van de 171 deelnemende gemeenten aan deze campagne.

Wie gedurende deze periode met de fiets of te voet boodschappen doet bij de deelnemende handelaars, ontvangt een Belgerinkel-sticker met een unieke code. Na registratie van deze code via www.belgerinkel.be maak je binnen de 24 uur kans op een Belgerinkel-prijs. Deelnemers die het moeilijk hebben om via het internet te registreren, kunnen de stickers op een spaarkaart kleven en deze deponeren in de spaardozen in het stadhuis, het oud stadhuis, het cultureel centrum De Plomblom en het zwembad De Kleine Dender. Op die manier maakt iedereen kans op de mooie prijzen die exclusief voorbehouden zijn voor de mensen die in Ninove gaan winkelen.

Voor meer informatie, een actuele lijst van deelnemende handelaars en het laatste nieuws over de campagne kan je surfen naar www.belgerinkel.be.

Topartikels editie Ninove-Dender