Organisatie 43e Ronde van Meerbeke schenkt opbrengst aan KOTK

Als eerbetoon aan de vele mooie edities van de Ronde van Vlaanderen, toen de aankomststreep nog in Meerbeke geschilderd werd, organiseerde Jeugdhuis Het Uur in samenwerking met Chiro Sjaloom Meerbeke op zondag 5 april 2015 haar eigen alternatieve versie : De 43ste Ronde van Meerbeke.

Op zaterdag 18 april werd de opbrengst, een cheque ter waarde van 1.802,19 euro, overhandigd aan het Eliaro Team dat deelneemt aan de 1000 km van Kom Op tegen Kanker.

De 132 ingeschreven fietsers die op Pasen de Muur en Bosberg overwonnen, zorgden samen voor 264 euro. Achteraf hadden ze ook nog een klein hongertje en verorberden massaal hamburgers. De 600 verkochte stuks brachten 413 euro op. En met de honger, kwam ook de dorst. Véél dorst. Talloze vaten bier en vele uurtjes later, lag er 1.125,19 euro opbrengst van de drankverkoop in de schuif. 

Topartikels editie Ninove-Dender