Myriam Hoorens schreef een boek met wetenswaardigheden over Aspelare

‘Groeten uit Aspelare’ is een boeiend tekst- en fotoboek, samengesteld door geboren en getogen Aspelarenaar Myriam Hoorens. Met talrijke foto’s, zorgvuldig genoteerde anekdotes en lokale wetenswaardigheden gidst Myriam de lezer door het reilen en zeilen van het Zuid-Oost-Vlaamse landelijke dorp Aspelare.

Wie ooit in Aspelare heeft gewoond of er vandaag zijn thuis vindt, wie in Aspelare schoolliep of er actief was in één van de verenigingen, wie geboeid wordt door de complete gedaantewissel die dit kleine dorp in de voorbije 100 jaar heeft ondergaan, zal zeker niet kunnen weerstaan aan de vele uren kijk- en leesgenot.

‘Groeten uit Aspelare’ is te bekomen door overschrijving van 25 euro op rekeningnummer BE08 0635 7901 9913 tegen uiterlijk 15 mei 2015. Wie vooraf inschrijft, kan zijn naam en woonplaats laten opnemen achteraan in het boek. In de mededeling van de overschrijving vermeldt u dan uw naam en woonplaats. Inschrijvers kunnen het boek in ontvangst nemen bij de voorstelling op zaterdag 20 juni 2015. Om het boek via de post te laten opsturen betaalt u 7 euro verzendkosten.

Auteur Myriam Hoorens, het Davidsfonds Aspelare-Nederhasselt, de Heemkundige Kring Aspelare-Nederhasselt en het Stadsbestuur van  Ninove heten u alvast welkom op de voorstelling op zaterdag 20 juni om 19.00 uur in de zaal van de Vrije Basisschool, Plekkersstraat 4 in Aspelare.

Topartikels editie Ninove-Dender