Long Story Short heeft eerste EP uit

Het Ninoofse rocktrio Long Story Short heeft een eerste EP uit met daarop de nummers : Summer Ends Tonight, Ridin’ Wild en Time To Say Goodbye.

Long Story Short is een muziekgroep uit Meerbeke met invloeden uit classic (blues)rock, hedendaagse rock en stonerrock. Kim De Turck (zang/gitaar) richtte de band enkele jaren geleden op. Toen hij in 2013 Christoph (bas/backings) leerde kennen, startte Long Story Short pas echt met het uitwerken van songs. Bram (drums) vervolledigde het trio in de zomer van 2014. In deze bezetting schreef de groep heel wat nieuwe songs, waarvan deze EP het eerste resultaat is.

Je kan deze driemansformatie live aan het werk zien tijdens Lokale Helden Ninove op donderdag 30 april in het amfitheater van cc De Plomblom.

Contact en bookings : longstoryshort@live.be – 0495/65.14.24 (Kim De Turck).

Topartikels editie Ninove-Dender