Wettels on Fire springlevend

Het Ninoofse BBQ-team ‘Wettels on Fire’ is na twee jaar nog altijd springleven. Bij deze liefhebbers van het barbecueën in de ruime zin van het woord, is het plezant en moet het ook plezant blijven. Wat niet wil zeggen dat de Wettels geen ambitie zouden hebben.

Voorzitter Bart Beeckmans en zijn kookteam hebben voor dit jaar al heel wat uitdagingen op de agenda staan. Vooraleer de Wettels on Fire in juni naar het wereldkampioenschap barbecue in Zweden trekken, gaan ze zich op 9 en 10 mei in Hasselt meten met andere ploegen uit Europa en de Verenigde Staten tijdens de wedstrijd : ‘Beer, Fries & BBQ’ en strijden ze op 23 en 24 mei in het Nederlandse Hoofddorp waar ze deelnemen aan de ‘Tony Stone Low & Slow BBQ Competition’.

Voor wie zolang niet kan wachten om van hun winnende gerechtjes te proeven, is er op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 hun tweede groot BBQ-diner dat plaatsvindt in Feestzaal ’t Koetshuis in Steenhuize-Wijnhuize. Op zondag 13 september koken de Wettels on Fire in de brouwerij Liefmans te Oudenaarde. Dan doen ze mee aan de ‘Black Box BBQ Cup’,   dé uitdaging voor gerenommeerde BBQ-teams die geen angst hebben voor het onbekende.

Omdat koken geld kost, verkoopt het Ninoofse barbecueteam tal van producten zoals het ‘Wettels on Fire exotic ice cream’ en ‘Wettels on Fire wurst’ met of zonder paprikamarinade. Meer info : wettelsonfire.be of mailen naar info@wettelsonfire.be.

Topartikels editie Ninove-Dender