Voetbaloverzicht: Superieur Mazenzele Opwijk A

Naamane bracht KSC Grimbergen met een heerlijke treffer op voorsprong. Net voor de rust rondde Bokila een counter koeltjes af en zette de 0-2 ruststand op het bord. In de tweede helft tapte Hasselt uit een ander vaatje. De thuisploeg haalde de achterstand op waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

KSC Wolvertem stond tegen Rebecq snel 0-1 in het krijt maar Bouwmeester wiste de openingstreffer van De Broyer uit. In de tweede helft bestrafte de scheidsrechter hands met een strafschop en Thomas Bastin liet die unieke kans niet onbenut. Uitstekende overwinning voor geel blauw dat zich opmaakt voor een rustig einde.

Nadat Sleewaegen Ternat op voorsprong had gebracht op het veld van Bierbeek, leek lange tijd een stunt in de maak. Maar diep in blessuretijd verloren de bezoekers Vergauwen uit het oog en die scoorde in extremis de gelijkmaker.

KV Zuun verliest terrein

Een onmondig Zuun liet zich in eigen verrassen tegen een verrassend fris Tollembeek. Twee doelpunten van Barbé bezorgden de bezoekers de volle buit. Oetingen kwam tegen Lennik al snel op voorsprong dankzij Anthoons. Die zag in eerste instantie zijn strafschop gepareerd door doelman Hageman, maar kon de rebound wel verzilveren. Ruben Baevegems rolde met een sublieme dribbel de Oetingse verdediging op en bracht zijn team op 1-1. In het slot trapte Segers de 1-2 tegen de netten zodat Oetingen nu al zes punten voorsprong telt in de stand.

Wambeek creëerde een tiental kansen en won verdiend met 3-1 van Alsemberg. Twee doelpunten van Roels en een treffer van Wambacq waren genoeg voor een logische 3-1 overwinning tegen een geteisterd Alsemberg.

Superieur Mazenzele Opwijk A

In derde provinciale F bleek Mazenzele Opwijk een maatje te groot voor Beigem. Van Den Nest en De Coninck waren elk goed voor twee stuks. Verdoodt had met één doelpunt zijn aandeel in de ruime 0-5 overwinning.

Asse-Terheide won de derby van Kobbegem met 3-1. De koploper liep via doelpunten van Van Dessel en Bammens uit tot 2-0. Pollet bracht weer wat spanning in de match met de 2-1. Een kwartier voor tijd bezegelde Bammens met zijn tweede van de middag het lot van de bezoekers.