KSA Ninove verhuist

Al sinds jaar en dag is de thuisbasis van KSA Sint-Baafs het Sint-Aloysiuscollege in de Weggevoerdenstraat. Maar door de ingrijpende bouwwerken die er weldra beginnen, wil men geen enkel risico nemen en stelde het schoolbestuur van IKORN voor om de jeugdbeweging een tijdelijk onderkomen te geven op één van haar andere campussen namelijk die van de basisschool Heilige Harten in de Onderwijslaan.

 ‘We voelen ons zeer welkom in Heilige Harten’, vertelt Bram Torrekens, bondsleider  KSA Sint-Baafs Ninove.  ‘De basisschool van Heilige Harten biedt ons een groot assortiment aan speelgelegenheid. Zo mogen we gebruik maken van de overdekte speelplaats, de buitenspeelplaats, het voetbalterrein, de speelplaats van de kleutertjes en nog veel meer. Hoewel het prettig zal zijn om hier te vertoeven, zal onze band met het college niet verbroken worden en zal onze verhuis slechts tot september 2016 zijn.’

Ouders die hun kinderen op zondag naar de activiteit brengen, kunnen gebruik maken van de kiss & ride-zone die te bereiken is via de ingang achter kinderopvang De Hartjes.

Topartikels editie Ninove-Dender