Voorlopig geen Wettelkes Meziek

Voorafgaand aan carnaval Ninove weerklinken normaal gezien in heel wat werkplaatsen van carnavalsgroepen de liedjes van de webradio ‘Wettelkes Meziek’, een initiatief van Andy Dupont. Sinds vrijdagnamiddag 13 februari is het echter onwennig stil op de site doordat deze zou gehackt zijn. Voorlopig is er nog geen oplossing in zicht.

‘Het serverplatform waar de radio op draaide, kan ons niets beloven maar onderzoekt de zaak’, aldus Andy Dupont. ‘Het zijn wij niet alleen die gehackt zijn en pech hebben. Een aantal andere zenders in Europa maken hetzelfde mee. Naar verluidt zou het radiokanaal vanuit het buitenland gehackt zijn.’

Alsof deze tegenslag nog niet voldoende was, werd de Twitteraccount verbonden aan een ander initiatief van de Pollarenaar : de Facebookpagina ‘Ninofmedia’ vermoedelijk het slachtoffer van een webaanval. Iemand publiceerde er een foutief bericht omtrent de vermiste Georges Appelmans. 

Topartikels editie Ninove-Dender